Mina vänner: Helena

Jag heter: Maria Helena

Mitt stjärntecken är: det är komplicerat… Jag är född den 23 augusti och befinner mig således på gränsen mellan Lejon och Jungfru. Mitt kinesiska stjärntecken är orm vilket jag tycker känns rätt coolt. 

Min favoritfärg: i vanliga fall skulle jag säga turkos men just nu lutar jag åt försommargrön eftersom jag längtar så väldigt mycket efter den färgen och tiden just nu.

Min favoritbok: Wolf hall och resten av trilogin om Thomas Cromwell av Hilary Mantel, inget kommer någonsin att komma i närheten men det är ok för jag känner att jag har många omläsningar kvar.

Min största idol är: Freddie Mercury. Jag skulle vilja svara något intellektuellt här men sanningen är den att jag inte älskar någon offentlig person som jag älskar och älskat Freddie Mercury sen mina tidiga tonår.

Mitt favoritdjur: ekorre. Ett av mina största nöjen är att spana efter ekorrar i skogen bakom mitt hus. När jag ser en så vet jag att det kommer bli en bra dag.

Saker jag aldrig går hemifrån utan: Skor? I övrigt beror det mycket på var jag ska.

Något de flesta inte vet om mig: Jag älskar att svara på enkäter.

Det här gör jag helst när jag är ensam och ledig (när jag inte läser): Bakar eller stirrar ut genom fönstret.

Min drömresa: jag gillar inte att resa alls och svarar därför hemresan.

När jag blir stor ska jag: bli pensionär! Det har varit min dröm sen jag gick på mellanstadiet, det är lite sorgligt men alldeles sant.

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.